Smart Plastics Industry

Dorim sa avem oportunitatea de a lucra cu D-stra in fiecare zi.

Servicii pe care le meritati. Suntem parteneri de incredere.

Smart Plastic Industry nu este în nici un caz o structură rigidă, ci un partener flexibil care îşi adaptează şi ajustează gama largă de sortimente standardizate la necesităţile pieţei şi ale clienţilor.

Prin alinierea precisă a gamei noastre de produse standard în funcţie de condiţiile de piaţă predominante şi de necesităţile clienţilor, încercăm, de asemenea, să satisfacem cerinţele individuale ale clienţilor. Datorită competenţei dobandite şi a experienţei din parteneriatele de până acum, putem sprijini eficient clienţii noştri în dezvoltarea produselor de care au nevoie. Dar cel mai bine este să vă convingeţi singuri.

Dincolo de aceasta punem mare accent pe relaţiile apropiate şi de lungă durată cu clienţii. Avem convingerea că rezultatele optime se pot atinge doar într-un parteneriat pe termen lung bazat pe încredere. Cele mai bune produse sunt cele create pe baza dorinţele clienţilor noştri.

Ne ghidăm după ideea ca valorile companiei Calitate la preţuri competitive / Parteneriat Strategic şi de lungă durată / Siguranţă şi Protejarea mediului inconjurator se pot obţine doar prin muncă în echipă, fidelizarea şi dezvoltarea personalului prin formări interne şi externe, dar şi coaching personal.

Cariera la Smart Plastics Industry

Doriti sa faceti parte din echipa noastra?

Contacteaza-ne
This is the image alt
Planuri de viitor


 • Suntem in curs de certificare a ambalajelor noastre pentru transportul marfurilor periculoase (ADR). Certificarea va veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri care produc diverse substante chimice ale caror ambalare si transport au nevoie, pe langa respectarea unor standarde de calitate foarte inalte, inclusiv de aceasta certificare marcata pe ambalaj

 • Urmarim, analizam si imbunatatim constant (in vederea reducerii costurilor): PPM, MPM (intern, client / furnizor)

 • Ne propunem ca impreuna cu clientii sa identificam solutii de reducere / optimizare a costurilor inclusiv pe linia acestora de productie

 • Achizitia de utilaje noi, pentru completarea gamei de produse cu recipiente cu capacitate de pana la 35 de litri

This is the image alt
Sprijinim comunitatea

Evenimentele pe care le-am susținut și le susținem:


 • Sponsorizare actiune INTERACT PITESTI - 2018

 • Alocare buget in vederea sustinerii planului de tratament ak copiilor cu Diabet Zaharat “Asociatia Sprijin pentru Diabet” 2016, 2017

 • Alocare buget in vedere sustinerii echipamentului de mobilier al Scolii Negru Voda Trivale - 5 septembrie 2015

 • Alocare buget in vederea sustinerii planului de tratament al copiilor cu Autism - 1 decembrie 2014

This is the image alt
Dezvoltare durabila


 • Ca in multe ramuri ale sectorului privat, domeniul ambalajelor din material plastic s-a confruntat si se confrunta permanent cu noi provocari.

 • Ne adaptăm în permanență nevoilor clientilor nostri, precum si masurilor de optimizare a multor domenii de lucru.

 • Cei care ne cunosc stiu, de asemenea, ca ne imbunatatim procesele ori de cate ori este posibil. Acestea includ certificari pentru fiecare etapă, constituind astfel un element important al sistemului de asigurare a calitătii si mediu, dar si elaborarea unei strategii clare, cu capacitati noi de productie, extinderea si imbunatatirea gamei si lansarii de noi produse, atat prin investitii proprii cat si prin incercarea de atragere de fonduri Europene.

 • Am inceput cu Certificarea ISO 9001:2000 ( Managementul Calitatii), am continuat cu Certificarea conform standardului ISO 14001 (Managementul Mediului), inclusiv pentru partea de producție, precum și OHSAS 18001 (Sănătate și securitate ocupațională) HACCP ISO 22000:2005 si continuam cu Certificarea UN a recipientilor 20l, 25l, 30l

This is the image alt
Responsabilitatea fata de mediu


 • Preocuparea principală a Smart Plastics Industry SRL este utilizarea îndelungată a resurselor şi materialelor. De asemenea, sustenabilitatea acestora nu este deloc neglijată, fiind una dintre componentele nelipsite şi un element esential al strategiilor adoptate.

 • Smart Plastics Industry SRL este conştientă de responsabilitatea ridicată cu privire la utilizarea atentă a energiei şi la reducerea emisiilor de CO2.

 • Proiectele aflate în derulare sunt bazate pe reducerea deşeurilor, a consumului de energie, optimizarea transportului şi reducerea rebuturilor din procesul de fabricaţie.

 • Suntem pregătiţi pentru a implementa anual proiecte de succes şi pe viitor vom continua să contribuim la dezvoltarea durabilă a produselor comercializate.

 • Suntem într-o continua căutare de noi idei, proiecte şi oportunitaţi pentru o permanentă eficientizare a consumului de energie, lucru pe care l-am facut şi pana acum.

Programeaza o intalnire

Totul incepe cu o intalnire! Contactati-ne astazi ca sa va informam despre produsele noastre.
Putem dezvolta in prezent produse cu design&matrite personalizate pe volume cuprinse intre 0.5-4L.
Suna acum la +0741 164 960

Contacteaza-ne